keskiviikko 30. elokuuta 2017

Syksyn sävyinen väripaletti


väripaletti

Pihlajanmarjat ovat syksyn merkki. Aamulla, kun kävin metsästä oksia hakemassa huomasinkin, että pihlajanmarjoissakin on eri sävyjä. Hassua, että ihan vierekkäisissä puissa on punaista ja aika haalean oranssia. Eri lajiketta vai mistä moinen syy. Halusin kerätä syksyisen väripaletin kotiin koristeeksi.

Kokosin myös kuvan värit maalisävyinä inspiraatioksi mukaan. Luonnon omat, kirkkaammat sävyt toimivat myös sisällä sopivassa määrin tehosteena sisustuksessa.
Ruuvasin tauluhyllyn ikkunaseinälle, johon laitoin myös pihlajanoksia somisteeksi. Kovin kauan aikaa ne ei taida kauniina pysyä ilman vettä, mutta olkoot siinä noin nyt toistaiseksi. 

Tässä taustalla seinän valkoinen väri on kaunis Kalla. Sopii mielestäni monen erilaisen värimaailman kanssa ja antaa pehmeän valkoisen sävyn.
En erityisemmin vuoden aikana syksystä välitä, mutta on siinä jotain positiivista kumminkin. Värit.

Oletko katsonut pehmeää beigeä seinällä tekstin? Klikkaa tästä

4 kommenttia:

 1. Kauniita ovat nuo pihlajanmarjat <3 Ihania asetelmia :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita asetelmia :) Minä olen yleensä vain napannut pari oksaa maljakkoon olohuoneen pöydälle, mutta taidanpa tänä syksynä kokeilla jotain muitakin asetelmia. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En tiedä mikä tätä bloggeria vaivasi kun julkaisin kommentin eilen päivällä mutta vasta nyt (ainakin minulle) näkyy... Kiva kun kävit!

   Poista

Katso myös nämä