maanantai 7. elokuuta 2017

Pehmeää beigeä seinillä


maalaus angora


Syksyn pimeät illat saapuvat pikku hiljaa, niin on jo kiva fiilistellä kynttilöiden sytyttelyä ja lämmintä vilttiä johon käpertyä.
Ennen meitä olohuoneessa oli varsin kuluneet tapetit, jotka saivat kyytiä ja maalipinnan päälle. Samalla beigen sävyllä on myös ruokailutilan päätyseinä maalattu, näin olohuone ja ruokailutila ovat yhtä kokonaisuutta. 

beige maalaus angora

  
Sävy on ihana Angora. Olen aina ollut lämpimien, pehmeiden sävyjen ystävä enkä oikein ole syttynyt itse harmaan trendille vaikkakin harmaissa on superkauniita sävyjä. Yllättäen niistäkin tykkään eniten selvästi ruskeaan taittavista harmaista.

sisustus angora

En voi täysin sanoa että kuvat puhukoon puolestaan sillä ei iPhonen kamera nyt millään korvaa oikeaa kameraa mutta näillä on mentävä. Kuvista kyllä huomaa kuinka sävy muuttuu pienessäkin tilassa  kun on vaalean harmaa sohva tai sitten tumma pöytä. Lisäksi olohuoneen puolella halogeenivalaistus antaa keltaisempaa valoa ja ruokailutilan valaisimessa on hyvin valkoinen led-lamppu. 

sisustus angorasisustus angora


Ruokailutilassa näkyvä valaisin oli huippuostos Ikeasta, mitään tuon kaltaista ei ollut listalla tai edes ajatuksissa. Itsellä oli mielessä rouheampaa, tehdastyylistä etukäteen mutta tuo oli kummallekkin mieleinen. Tykkään kovasti, näyttää kotona vielä paremmalta.

Se mitä haluan sanoa että kokeilkaa rohkeasti eri sävyjä seiniin, eihän se tarkoita aina mitään räiskyvää. Sisustaa voi helposti seiniä maalaamalla eikä vaan tekstiileillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katso myös nämä