tiistai 22. elokuuta 2017

Yli-innokas uusi bloggaaja tässä hei!bloggaaja


Niin, hieman otsikon mukaan koen nyt itseni, mutta en anna sen häiritä. Kun vauhtiin pääsee niin miksi rajoittaa sitä. Miksi harkita sanomisiaan tunti tolkulla, että millä tavalla asian kertoo. Juuri nyt kirjoitan täysin tunteella, olen antanut sille luvan. Annan palaa.

Olen jo vuosia sitten sanonut ääneen, että olisi kiva perustaa blogi. Tästä pääsee blogin avaustekstiin. Olen aina keksinyt syitä miksi ei enkä koskaan ole viitsinyt aloittaa. Isoin syy ollut kyllä uskallus. Tämä ajatusten virta on  jatkumoa eiliseen tekstiin, pahoittelut siitä jos toistan itseäni tässä.  Toivon tietenkin, että tekstini eivät käsittelisi samoja asioita liikaa ihan jo lukijaystävällisyyden vuoksi. Tässä onkin iso kysymys, kenelle sitä kirjoittaa?  Nyt täytän sitä tyhjiötä, joka on ja josta saan virtaa. Ajattelen, että tämä lisää flowta myös opiskeluihin syksyllä, niin jaksaa paremmin niitäkin viedä eteenpäin. Käytän nyt tämän ylimääräisen vapaa-ajan tähän.

Sisältö selvästi nyt tulee päivän sekä mielenkiinnon mukaan ja koenkin sen sopivan minulle parhaiten tällä hetkellä. Tarkka suunnitelma tappaisi sen inspiraation ja impulsiivisuuden, joka on osa minua. Paljon on vielä teknistä opiskelua taustalla, mutta se kuuluu tähän juttuun. Haluan kehittyä siinäkin osa-alueella. Hain kouluun vuonna 2015 oppimaan uutta ja niin olenkin paljon uutta oppinut, mutta samalla on tuntunut, että koulussa eletään vielä kivikaudella tietyissä asioissa. Siellä tavat ja sisältö laahaavat perässä, niin tässä on osa syy miksi toteutan itseäni näin. Digidigidigi. 

Huomenna lähden Järvenpäähän Minustako Bloggaaja-julkistamistilaisuuteen, ihan vaan mielenkiinnosta minkälaista porukkaa siellä on ja mitä siellä puhutaan.  Kyseessä on vaan puolentoista tunnin tapahtuma ja itse kurssi toteutetaan verkossa, mikäli sen ostan.  Tämäkin juttu tuli hieman puskista itselleni, mutta superpitkä loma mahdollistaa tämän. 

Tuli juuri mieleen ikivanha Duracell-pupu mainos. Hieman sellainen olo just nyt.

8 kommenttia:

 1. Anna palaa vaan :D Blogihan saa olla juurikin kirjoittajansa näköinen ja kuuloinen <3 Tervetuloa tutustumaan myös Maatiaiskanasen Elämää-blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! Näinhän se pitääkin olla, turha esittää mitään :) Käyn kurkkaamassa!

   Poista
 2. Hienoa että olet toteuttanut haaveesi! Oma blogi saakin olla juuri sen näköinen/oloinen kuin itse haluaa..😍 Mukavia bloggailuhetkiä sinne ja elokuun jatkoja!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kivasta kommentistasi! samoin sinulle mukavia bloggailuhetkiä :)

   Poista
 3. Täältä löytyi kiva uusi blogi.
  Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit ja jätit kommentin :)Kivaa loppu viikkoa!

   Poista
 4. Hienoa, että löysin blogisi! Onnelsi kävit Mrs Sinnin blogissa kommentoimassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun löysit ja kiitos kivasta kommentista! Tervetuloa :)

   Poista

Katso myös nämä