tiistai 15. elokuuta 2017

Majatalo Kvarnbo Gästhem


Ahvenanmaa majoitus


Ahvenanmaa matkustaminen

Jos sinua viehättää idyllisyys sekä vanhat rakennukset niin suosittelen lukemaan tämän kirjoituksen. Aiemmin kerroin juhannuksen vietosta Ahvenanmaalla, niin haluan kertoa lisää majapaikasta nimeltä Kvarnbo Gästhem. kissa Ahvenanmaa


Majoituksen varasimme Bookingin kautta. Tarkemmin ei ollut tietoa mihin kannattaisi mennä Ahvenanmaalla, niin puhtaasti suositusten sekä laadun perusteella päädyimme Kvarnbo Gästhemiin, koska autokin oli matkassa. Paikka sijaitsee Saltvikin kunnassa, johon on noin puolen tunnin ajomatka Maarianhaminasta.

parkkipaikka Ahvenanmaa

Ahvenanmaa majoitus

Majoitus osoittautui täyden kympin valinnaksi, sillä en olisi voinut kuvitella asuvani Ahvenanmaalla perushotellissa. Heti ensi vaikutelma pihapiiristä ihastutti. Meidät otti vastaan Ella, toinen paikan omistajista ja myöhemmin illalla näimme Martinin.
Omistajapariskunnasta on sanottava, että enpä muista käsipäivää sanoneeni missään majoituspaikassa, niin väistämättä heti tulee olo että on heille enemmän arvokas vieras  kuin maksava asiakas.

Ahvenanmaa Saltvik majoitus

Huone jossa majoituimme oli kauniisti remontoitu vanhaa kunnioittaen, onhan talo 1800-luvulla rakennettu. Omistajat kutsuivat tätä siniseksi huoneeksi. Pieni tervetulotoivotus odotti meitä huoneessa, perinteinen kaurakeksi kirjekuoressa. Tv:tä ei huoneessa ollut eikä sitä osannut kaivata ollenkaan. Muuten kaikki mukavuudet löytyivät. 

Ahvenanmaa majoitus


Ahvenanmaa majoitus

Lähistöllä sijaitsevat Ahvenanmaan kuuluisimmat nähtävyydet, joten sen puoleen myös suosittelen paikkaa lämpimästi.

Varausta tehdessä kiinnitin huomiota siihen kuinka paljon aamiaista oli kehuttu eikä suotta! Aamiainen oli ihan huippu. Monipuolisesti lähituottajien tuotteista kasattu sekä tunnelmaltaan ihanan rauhallinen, sillä koko majatalossa taisi olla 10 huonetta niin kiireettömyys vallitsi aamiaisellakin.  Kaunis kattaus on aina puoli ruokaa ja söin ehkä parhainta kaurapuuroa ikinä. Itse en ole erityisemmin jazzmusiikin ystävä, mutta taustamusiikki oli kirsikkana kakun päällä aamiaishuoneessa.  Sekä takkatuli tuli, jonka Martin sytytti aamiaisen aikana.

Ahvenanmaa majoitus aamiainen

Ahvenanmaa aamiainen majoitus
Ahvenanmaa aamiainen majoitus

Pihapiiriin kuuluu myös ulkosauna, johon pääsimme saunomaan toisena iltana kun kysyimme mahdollisuutta saunan lämmitykseen. Tämä onnistui ongelmitta ilman lisäkustannuksia. Lisäksi olisi ollut  mahdollista lainata pari kappaletta polkupyöriä käyttöön, jos olisimme halunneet tutkia lähiympäristöä pyörien kera. Harmi että toisena päivänä oli varsin sateista niin ei tullut käytettyä tuota mahdollisuutta vaan kiertelimme autolla paikkoja.

Löysin kattavan blogikirjoituksen tästä majoituksesta Isyyspakkauksen Tommin silmin  ja itse allekirjoitan kaiken. Kuten jo alussa sanotaan, Kvarnbo Gästhem on jo syy mennä Ahvenanmaalle. Tästä pääset suoraan kirjoitukseen. 

Arvostan suuresti työtä, jonka omistajat ovat paikan eteen nähneet ja toteuttaneet unelmaansa pienessä kylässä. Aivan ihana paikka!

Ahvenanmaa majoitus

2 kommenttia:

  1. Hei! Mahtavaa, että tekin löysitte tienne tänne! Todella suosittelun arvoinen paikka, ja jos joskus uudelleen Ahvenanmaalle menemme, täällä haluan yöpyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) kyllä näin on, muuta en harkitse itsekkään Ahvenanmaalta!

      Poista

Katso myös nämä