Tapahtui tänään noin klo 17.05.
"Mitähän söisin? On aika väsynyt olo päivän kanttarellien ja vadelmien keruu reissun jäljiltä ja klo 19.00 alkaa zumba, johon olen menossa. Jääkaapissa on kanaa....hmmmm? Pastaa ja jotain."
Klo 17.13
Mitäs kaapista löytyi?
Sipulit ja lehtikaali pannulle kuullotettavaksi.
Klo 17.24.
Pasta on jo kiehunut ja muut ainekset ovat jo sekaisin kattilassa. Kanat ovat paistinpannulla paistumassa.
Klo 17.31
Valmis!
Mitä tähän tarvittiin ja missä järjestyksessä?
- kanaa
- härkäpapupastaa
- sipuli
- valkosipulin kynsi
- lehtikaalia
- basilikanlehtiä
- tomaattipyreetä
- balsamiviinietikkaa
- oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
- savupaprikaa
Ensimmäisenä laita pastavesi kiehumaan.
Seuraavaksi pilko sipulit ja riivi lehtikaali pieneksi. Laita paistinpannu tulille. Laita pastat kattilaan, kun vesi kiehuu. Avaa tomaattipyree. Kuullota sipulit ja lehtikaali. Kaada pastavesi pois ja lisää pari teelusikallista tomaattipyrettä, loraus öljyä sekä balsamiviinietikkaa. Paistinpannulta vihannekset sekaan ja kanat paistumaan heti perään. Sekoita kattilassa pastat ja vihannekset sekä mausta vielä suolalla ja pippurilla. Mausta kypsät kanat suolalla, pippurilla ja savupaprikalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti