perjantai 11. elokuuta 2017

5 toivetta

Luin joku aika sitten, okei, ehkä vuosi sitten kirjan nimeltä Salaisuus. Siitä ollaan monta mieltä onko kirja aivan höpöhöpöjuttua ja mielikuvituksen tuotetta vai totta. Toiset tarinat olivat kyllä aika uskomattomia, että tälläisen suomalaisen ajattelumallin omaava tulkitsi osan tarinoista legendaksi ja sellaiseksi amerikkalaiseksi haihatteluksi. Toisinaan hyvä uskoisuus on hyvästä, mutta en jaksa ihan uskoa siihen että, kun kirjoittelet kotona itsellesi shekkejä, niin pian niitä alkaa tulemaan postiluukusta ihan tuosta noin vaan.
 
No mutta näihin pikku asioihin puuttumatta sen enempää niin kirjan opetus perustuu vetovoiman lakiin. Mitä enemmän teet ja uskot johonkin, niin se tulee tapahtumaan. Suomeksi sitä voisi kutsua Sisuksi, eikö vaan?
Tähän alustukseen liittyen sanon nyt ääneen 5 toivettani, joiden toivon toteutuvan ja joiden eteen aioin tehdä töitä. 

Uusi työ

Kaksi vuotta tradenomi opiskeluja takana, opintovapaa häämöttää loppuaan. Joudun syksyllä osittain palaamaan vanhaan työhöni ja lisäksi teen keikkaa. Tulisiko minusta osittainen yrittäjä lähitulevaisuudessa vai mihin minun opintoni minua vievät? Tämä onkin isoin juttu ja haaste.

Uusi harrastus 

Muutakin uutta haluan, harrastuksen. Olen jo vuosia kuntosalilla ja jumpissa pyörinyt, viime aikoina hyvin fiiliksen mukaan. Siitä en luovu, joten en usko kaipaavani mitään uutta urheiluharrastusta, vaan jotain missä pääsisi käsin tekemään. Nyt syksyllä alkaa paljon kaikenlaisia kursseja. Luulen että kaipaan jotain projektiluonteista, jossa on selvä tavoite. 

Säilyttää hyvinvointini

Oma hyvinvointini on riippuvainen järkevästä ruokavaliosta, liikunnasta ja riittävästä tekemisestä. Kesän aikana on tekemistä riittänyt mutta ehkä nuo kaksi muuta on hieman olleet hunningolla. Iän myötä huomaa myös pienien vaivojen lisääntyvän nivelissä tai liikkuvuudessa niin selvästi monipuolisen liikunnan merkitys kasvaa kokoajan.

Pysy positiivisena

Tämä piti laittaa käsky muotoisena, sillä aika ajoin sitä huomaa ajattelevansa pessimistisesti. Positiivinen ajattelumalli antaa enemmän tilaisuuksia, kun uskoo vaan sitkeästi tekemisiinsä. Kesä alkaa olemaan lopuillaan ja arki alkaa, niin toivon että esimerkiksi tälläiset eivät masenna, koska tuleehan se kesä taas tulevaisuudessakin.

Onnistuisin kasvattamaan nurmikon

Pienenä kevennyksenä viimeisin toiveeni tähän. Takapihalla on isohko aukko nurmessa edellisten asukkaiden jäljiltä niin toivon että se siitä tokenisi. Ostin siemeniä ja kylvin, katsotaan mitä temppuja sille pitää vielä tehdä, jotta henkiin heräisi. Kukkapenkkiäkin pitäisi muokata nyt syksyllä myös uuteen uskoon.

Toiveeni ovat suuria sekä vähän pienempiä. Koen että näin se pitääkin olla. Huomasin myös että listalle ei eksynyt lottovoitto tai matka maailman ympäri. Nyt ei auta kuin käydä tekemään asioita toiveiden eteen. 

Ahvenanmaa
Fiiliskuva kameranrullasta Ahvenanmaalta  Kastelholmin linnastaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Katso myös nämä