keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Päivä hiusmallinaKC Professional
Päivänvalossa tänään

Uskaltauduin ihmiskokeeseen hiusmallin muodossa eilen. Nyt yhtä kokemusta jälleen rikkaampana ja puhelimen muistissa taas sata kuvaa (lue: selfietä) enemmän. Kokemus siis oli minulle aivan uusi, mutta en juuri osannut jännittää missään välissä, edes lopputulosta. Päivän kulusta ei ollut tietenkään sen suurempaa tietoa, muuta kuin jos valituksi tulee niin on sitten illalla mukana itse näytöksessä.

Tapahtuma oli KC Professionalin järjestämä, jossa esiteltiin syksyn trendeistä koostuva kokoelma. Itse mainoksen bongasin Instagramista edellisenä viikkona ja kalenteri koulun osalta näytti mallipäivän kohdalla mukavan tyhjältä, eli parin tunnin lintsaus jos ihan rehellisiä ollaan. Aamu kymmeneltä siis Hotelli Lappeeseen muiden hakijoiden joukkoon. Hakijoita oli noin kaksikymmentä ja puolet pääsivät jatkoon. Ensimmäiseksi meidät pyydettiin jakautumaan kahteen osaan, ne kenelle saa tehdä ihan mitä vaan ja toisilla oli rajoitteita, kuten minulla pituuden suhteen :) Valmiiksi vaalea tukka vei jatkoon, josta vielä blondinpaa lähdettiin tekemään.


Kc professional
Ennen

Loppupäivä menikin linnoituksessa Kehruuhuoneella, jossa myös näytös järjestettiin. Tapahtuma aiheutti varmasti hieman lounasruokailijoissa hämmennystä, kun kaapu päällä kulkevat naiset pyörivät värit päässä wc-tiloissa hiusten pesussa ja tilaisuuteen varatun salin väliä.

Hiukseni vaalennettiin kahdesti, ensimmäiseksi koko pää ja toisella kerralla vielä latvasta keltaisuutta pois. Kummankin vaalennukseen jälkeen laitettiin Olaplex, joka pelastaa hiukset tuollaisten käsittelyjen jälkeen. Päänahkaakin hieman kihelmöi käsittelyn aikana, mutta silti tuli pehmeät ja kiiltävät hiukset! Leikkaus tehtiin vaalennusten välissä ja malli jäi polkkapituiseksi. Jossain vaiheessa tuli puhetta että olen lavademossa, eli hiukset värjättiin loppuun lavalla näytöksessä. Koska en muuten tuotteita tunne, niin en muista yhtään mikä oli esimerkiksi vaalennusaine jota käytettiin hiuksissani. Tuota Olaplexiä on niin paljon hehkutettu kaikkialla niin se jäi väkisinkin mieleeni.

KCprofessional
Leikattuna ja vaalennettuna
Värväys vaiheessa

Itse näytös alkoi kuudelta ja olin ensimmäisenä käsittelyssä lavalla. Päähän laitettiin kahta sävytettä, juureen hopean harmaaseen taittavaa ja muualle violettiin vivahtavaa. Tuli melko kylmä lopputulos, kun toisille blondeille tuli persikkaisempaa sävyä. Syksyn trendejä edelleen hiusmaailmassa näyttää pastillin sävyt  vahvasti olevan ja kiva, että nyt on (kerrankin) itsellä trendikäs tukka sekä kiva leikkaus.

Muutenkin oli kiva huomata kuinka ammattilaiset osaavat hommansa, esimerkiksi yhdellä mallilla oli pisamia kasvoilla niin lopullinen hiusväri hänellä yhdistyi täydellisesti pisamien sävyyn. Kokonaisuudessaan päivä oli antoisa, vaikkakin pituutta tuli sellaiset 10 h meille malleille. Joutoaika meni siinä höpötellessä ja tutustuessa toisiin malleihin. Enkä kyllä äkkiseltään keksi mitään syytä miksi en lähtisi uudestaan, jos aikaa vaan on. Yksi malleista kertoi, että nämä tekijät kuuntelivat hyvin toiveita mitä ei saa tehdä, niin ilman muuta jää positiivisempi kuvakin koko tapahtumasta.  Enkä vastaavaa muutosta olisi kampaajalla ihan heti tehnyt, niin on tuossa oiva tilaisuus siihen. Kannatti siis kokeilla :)


Jälkeen

4 kommenttia:

 1. Olipas se kiva kokemus!! Upealta näytät,tosiaan kaunis ja trendikäs malli♥..ihana tuo sävy!! Oikein mukavaa syksyistä viikkoa sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) onnistunut on lopputulos! Samoin sinulle :)

   Poista
 2. Wautsi, hyvältä näyttää <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Katso myös nämä