maanantai 11. syyskuuta 2017

Opiskelijakupla  

Terveisiä opiskelijakuplasta,  uusi koulu vuosi on aloitettu tehokkaasti! Päätin heti, että teen selvän suunnitelman tulevasta lukuvuodesta.


Tällä kertaa on loppu vuoden kurssit lukujärjestyksessä jo, niin hyvin pystyy hahmottamaan mihin jää vielä resursseja. Oma lukujärjestys on sen verran väljä, että aikaa jää hyvin opinnäytetyön suunnitteluun ja aiheen etsimiseen. Juuri äsken tein hyvin karkean suunnitelman, jossa jo valmistuminen häämöttää. Tätä selvästi olen jo kesän prosessoinut ja siinä mielessä superpitkä loma oli hyvä juttu, koska nyt on energiaa ja motivaatiota alkaa heti painamaan kaasua tavoitteet taas hieman kirkkaampana mielessä.

Nyt syksyn kaikki kurssit vaikuttavat mielenkiintoisilta, jos toisinaan on tuntunut jotkut aiheet ovat tuntuneet turhilta. Mistään kurssista ei helpolla pääse, jokaisessa on harjoitustyö jotka mielestäni aina tuo lisäkerrointa pelkkään tenttimiseen. Sen minkä tämä opiskelu on ainakin opettanut niin ajankäytön hallintaa ja sen että teen tätä itseäni varten. Motivaation pyrin yllä pitämään sillä kun mietin että mihin kaikkeen voin oppeja hyödyntää ihan arjessa tai jossain työjutussa. Siksi on ajateltava, että mikään ei ole turhaa hukkaan heitettyä aikaa. 

Kirjoja on lainassa jo muutama ja kuten jo mainitsin niin harjoitustöitä jokaisesta, joten kirjoittamista tulee suhteessa paljonkin. Siksi merkkasin hieman kalenteriin blogiaikaakin, ettei tämä innostus tyssää heti muiden kiireiden myötä. Ajattelen tätäkin tavoitteellisesti ja hyvä että kirjasin aiemmin kesällä ylös 5 toivettani. Joku vastaava listaus vaikkapa opiskelujen tavoitteista tarkemmin voisi olla tarpeen vielä paremmin hahmottamaan lopputulosta paremmin. :)

Se opiskelijakuplasta! Myöhemmin tällä viikolla julkaisen eräästä maalaukseen liittyvästä vanhemmasta projektista juttua, kuinka muodonmuutosta saadaan aikaan värin vaihdolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katso myös nämä