torstai 21. joulukuuta 2017

3x (kauko)matkahaaveita

matkahaave
Kuva: Pixabay

Mikäs sen mukavampaa kuin haaveilla ulkomaanmatkasta? Kauas ja lämpimään. Syyslukukausi koulusta paketissa, niin voi kyllä maistuisi aurinko ja lämpö! Kööpenhamina on toki etelämpänä, joten näillä mennään nyt tähän hätään. Ei siis passaa valittaa, pääsenhän minä reissuun. 


Ensimmäisenä listalla on Bali, Indonesiassa. Tuo paikka on jo pitkään ollut listalla ja sen sata kertaa ole lentoja katsellut tuonne. Eikä ole kuin ehkä kuukausi sitten kun sinne olisi päässyt edullisesti tammikuussa (alle 500 €) Qatarilla lentäen. Harkitsin vakavasti, mutta odotellaan vielä tulevaisuuteen. Lisäksi tykkään lentokoneista, niin olen myös himoinnut lentää Qatarilla. Onhan se valittu vasta maailman parhaaksi lentoyhtiöksi, uudet ja isot lentokoneet niin vitsi miten siistiä olisi lentää niillä koneilla. En tiedä mikä Balissa kiehtoo, se että siellä on oikeasti aina lämmin kun maa sijaitsee päiväntasaajalla? Taitaa olla myös melko trendikäs mesta tänä päivänä ja edullinen tietysti. Siellä ehdottomasti kokeilisin surffausta ja joogaisin. Tekemistä siis keksisin, se on varma.


matkahaave
Kuva: Pixabay

Toisena on Tansania, tarkemmin siellä Sansibar, Kilimanjaro ja Serengeti. Ensimmäinen syy on, että en ole koskaan käynyt Afrikassa.  Toiseksi haluaisin safarille ja kiivetä vuoren huipulle. Kolmas syy miksi tämä ei ole toteutunut on raha, aika ja uskallus. Ennenkuin täytin kolmekymmentä vuotta, olin ajatellut tuollaista pientä synttärilahjaa itselleni. Kolmekymppisenä vuoren huiputus. Kuulostaa siistiltä. Fakta tosin on, että ei sinne ehkä kannata ihan tosta vaan lähteä ja varusteetkin olisi hyvä olla. Safarille sen sijaan ei tarvitsisi ennestään safarikokemusta, joten uskon että joku kaunis päivä kun tämä haave toteutuu, niin se toteutunee Sansibar ja Serengeti yhdistelmällä.


matkahaave
Kuva: Pixabay

Kolmantena listalla on Havaiji. Tästä olen vähiten hakenut tietoa koskaan, en muista olenko katsellut  ollenkaan lentoja ja/tai hotelleja. Tuonne lentomatka on todella pitkä ja hotellit varmasti kalliita. En tarkemmin tiedä, millä saarella kannattaisi siellä olla vai mitä kannattaisi kierrellä. Tuliperäisyys ja luonto kiehtovat tuossa kohteessa ja se että miten ne nyt oikein elää siellä. Keskellä valtamerta, aika hurjaa. Pakkohan siellä on olla omavarainen kaikessa, kun mantereelle on tuhansia (??) kilometrejä. No, sehän selittää tietenkin sitä että kallista on ja koska se on yksi Yhdysvaltojen osavaltio niin siellähän ei ilmaista ole mikään. Onko siellä alkuperäisasukkailla oma kieli, vai puhutaanko siellä vaan englantia? Nyt kun tarkemmin pohdin tuota paikkaa, niin se herättää kyllä suurta mielenkiintoa.Pukin konttiin on siis pari toivetta :) No ei sentäs, kohta on uuden vuoden lupauksien aika ja pitääkin miettiä tarkkaan mitä lupaa itselleen. Ja mitä oikeasti toivoo uudelta vuodelta, ainakin kiva uusi työpaikka on listalla ja valmistuminen ylipäätään koulusta. Nuo matkahaaveet on vaan ekstraa elämään.Mukavaa joulun odotusta juuri sinulle! Nautitaan nyt tästä hetkestä :)Kuva: Pixabay

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katso myös nämä