keskiviikko 16. elokuuta 2017

Pikainen ja terveellinen pasta arkeen

Tapahtui tänään noin  klo 17.05. 

"Mitähän söisin?  On aika väsynyt olo päivän kanttarellien ja vadelmien keruu reissun jäljiltä ja klo 19.00 alkaa zumba, johon olen menossa. Jääkaapissa on kanaa....hmmmm? Pastaa ja jotain."


Klo 17.13
Mitäs kaapista löytyi? 

terveellinen

  Sipulit ja lehtikaali pannulle kuullotettavaksi.

arkeen


Klo 17.24.
Pasta on jo kiehunut ja muut ainekset ovat jo sekaisin kattilassa. Kanat ovat paistinpannulla paistumassa.

lehtikaali basilika


Klo 17.31
Valmis!

kanapasta



Mitä tähän tarvittiin ja missä järjestyksessä?
  • kanaa
  • härkäpapupastaa 
  • sipuli
  • valkosipulin kynsi
  • lehtikaalia
  • basilikanlehtiä
  • tomaattipyreetä
  • balsamiviinietikkaa
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • savupaprikaa

Ensimmäisenä laita pastavesi kiehumaan. 
Seuraavaksi pilko sipulit ja riivi lehtikaali pieneksi. Laita paistinpannu tulille. Laita pastat kattilaan, kun vesi kiehuu. Avaa tomaattipyree. Kuullota sipulit ja lehtikaali. Kaada pastavesi pois ja lisää pari teelusikallista tomaattipyrettä, loraus öljyä sekä balsamiviinietikkaa. Paistinpannulta vihannekset sekaan ja kanat paistumaan heti perään. Sekoita kattilassa pastat ja vihannekset sekä mausta vielä suolalla ja pippurilla. Mausta kypsät kanat suolalla, pippurilla ja savupaprikalla. 

Kaikki tämä ja kuvatkin vielä lennossa napattuna tapahtui 17 minuutin aikana, jätetään tuo ideointiaika pois laskuista. Postauskin tästä safkasta tulee samoilla vauhdeilla, pakko ehtiä zumbaan! 

Toivottavasti pysyit perässä ja kokeilet tätä ;)


kanapasta


 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Katso myös nämä